Treska s bramborami a česnekem

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
32 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce ryby omyjeme a uvaříme zvolna v osolené a okyselené vodě.
  • 2
    Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Na ohnivzdorné pánvi rozpustíme máslo a přidáme jemně nakrájený česnek. Na jinou pánev vložíme kousky tresky střídavě s bramborami, pokropíme česnekovým máslem, posypeme petrželkou a opepříme. Omastíme máslem a zapečeme v troubě.
  • 4
    Hotový pokrm pokapeme citronovou šťávou.
  • 5
    Podáváme se zeleninovými saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.