Treska s bramborami a cibulí
30 min.
Ingredience
- 10gramůMáslo čerstvé
- 30mililitrůOlej olivový
- 60gramůCibule
- 600gramůTreska aljašská
- 10gramůRozmarýn čerstvý
- 1lžičkaCitronová kůra
- 60mililitrůMléko polotučné
- 125mililitrůVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
812 mg
Cukr
667 mg
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Petržel a rozmarýn omyjeme a nakrájíme na drobné kousky.
- 2Olej s máslem rozpálíme, přidáme cibuli a smažíme do změknutí, cca 3 minuty. Přisypeme plátky brambor a smažíme dalších 5 minut. Poté přidáme tresku, rozmarýn, citronovou kůru, mléko a vodu. Osolíme a opepříme a vaříme do odpaření veškeré tekutiny. Servírujeme ozdobené petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.