Treska s bramborami a cibulí

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
812 mg
Cukr
667 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Petržel a rozmarýn omyjeme a nakrájíme na drobné kousky.
  • 2
    Olej s máslem rozpálíme, přidáme cibuli a smažíme do změknutí, cca 3 minuty. Přisypeme plátky brambor a smažíme dalších 5 minut. Poté přidáme tresku, rozmarýn, citronovou kůru, mléko a vodu. Osolíme a opepříme a vaříme do odpaření veškeré tekutiny. Servírujeme ozdobené petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.