Treska s hořčičnou omáčkou
20 min.
Ingredience
- 1kusTreska filety
- 1lžíceHořčice
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 2lžíceKapary sterilované
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůJogurt nízkotučný
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
4 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Filet z tresky osolíme a povaříme v páře 8-10 minut.
- 2V kastrolu smícháme jogurt s hořčicí, citronovou šťávou, kapary, nasekanou petrželkou a pepřem. Vše zvolna prohřejeme.
- 3Vařený filet položíme na talíř a přelijeme omáčkou.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.