Treska s omáčkou z česneku a bylinek

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
8 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
91 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí plátky opereme ve vodě a hned osušíme. Pečící papír nastříháme na kousky, do nichž budeme moci zabalit jednotlivé porce ryby. Osušené rybí maso potřeme jednou lžící oleje, vložíme na papír, na každou porci ryby položíme dva plátky citronu a maso do papíru zabalíme. Na pečícím plechu pečeme v troubě předehřáté na 200°C přibližně dvacet minut.
  • 2
    V mezičase umixujeme čtyři lžíce olivového oleje, nasekanou petrželovou nať a mátu, šťávu z půlky citronu a utřený česnek. Ochutíme solí a pepřem podle potřeby.
  • 3
    Hotové maso přeneseme na talíře, přelijeme omáčkou a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.