Treska s ořechy po italsku

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
847 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozehřejeme v pánvi, sundáme pánev z ohně, přidáme do ní strouhanku, polovinu citronové kůry a šťávy, ořechy, polovinu petrželky a polovinu rozmarýnu. Obalíme ve směsi plátky ryby a dáme do zapékací mísy. V předehřáté troubě zapékáme 30 minut.
  • 2
    V misce smícháme zbývající citronovou šťávu a kůru, rozmarýn, česnek, chilli a petrželku. Přidáme ořechový olej a promícháme. Hotové plátky směsí pokryjeme.
  • 3
    Naložíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.