Treska s rýží a vejci

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
12 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Na pánvi na rozehřátém oleji necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme propláchnutou rýži a za stálého míchání dusíme 5 minut. Potom na rýži položíme omyté, na kousky nakrájené porce tresky a pod pokličkou dusíme 10 minut. Podle potřeby podlijeme během dušení trochou vody. Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme a přidáme uvařená, na čtvrtky nakrájená vejce. Opepříme, okořeníme kardamomem, posypeme nasekanou petrželkou a podusíme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.