Treska v sezamu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
26 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mango oloupeme a odkrojíme dužinu od jádra. Umixujeme dužinu, lžíci citronové šťávy a tvaroh na pyré. Osolíme, opepříme a přidáme cayenský pepř.
  • 2
    Nahrubo pomeleme sezam. Omyjeme rybu a osušíme. Rozdělíme ji na 4 porce. Osolíme, opepříme, pokapeme zbylým citronem.
  • 3
    Do talíře dáme mouku, do dalšího rozšlehaná vejce. Rybu obalíme v mouce, poté vajíčkem a pak v mletém sezamu.
  • 4
    Rozehřejeme ve velké pánvi olej a smažíme dozlatova rybu. Jednou obrátíme.
  • 5
    Podáváme s mangovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.