Tříbarevná paprika s bylinkami

30 min.
Maďarsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nahrubo nakrájíme, oloupaný česnek krájíme na tenké plátky. Čerstvé bylinky omyjeme a necháme okapat, lístky otrháme ze stonků.
  • 2
    Očištěné papriky pokrájíme na kousky a za stálého míchání opékáme asi 15 minut na rozehřátém oleji. V polovině opékání přidáme rozkrájenou cibuli, česnek, rozmarýn a majoránku. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Podáváme teplé i studené jako přílohu nebo jako samostatný pokrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.