Tuňák grilovaný na bylinkách
24 min.
Ingredience
- 720gramůTuňák obecný
- 2lžíceCitronová šťáva
- 6lžicOlej olivový
- 1lžíceRozmarýn čerstvý
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
19 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
258 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Steaky z tuňáka omyjeme a osušíme, citronovou šťávu rozmícháme s olejem, rozmarýnem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. Rybu marinádou pokapeme a steaky grilujeme po každé straně 6 - 7 minut na rozpáleném grilu.
- 2Podáváme s grilovanými rajčátky a čerstvou bagetou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.