Tuňák s broskvovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 600gramůTuňák obecný
- 20gramůOlej olivový extra panenský
- 1kusPetržel - nať
- 1kusLimetka
- 3kusyBroskve
- 4kusyCibulka jarní
- 5gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5kusPaprika žlutá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
12 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Na omáčku použijeme nadrobno nakrájené broskve, jarní cibulku, nadrobno nakrájenou papriku, limetkovou šťávu, petržel, pepř, sůl a vše rozmixujeme a necháme rozležet.
- 2Zapneme gril, tuňáka potřeme olejem a grilujeme 3-5 minut z každé strany. Ozdobíme koriandrem a podáváme s broskvovou omáčkou a plátky limetky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.