Tuňák s opečenou paprikou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky tuňáka dáme na 15 minut do mísy s citronovou šťávou a vodou. Poté je necháme okapat, polijeme trochou olivového oleje, osolíme a opepříme. Rozpůlíme papriky a zbavíme semínek. V grilu opékáme 12 minut ze všech stran. Poté dáme do igelitového sáčku a uzavřeme.
  • 2
    Tuňáka opékáme na rozpáleném grilu 15 minut a občas obrátíme.
  • 3
    Jakmile papriky vychladnou, oloupeme je a nakrájíme na 4 pruhy, dáme do misky. V misce zalijeme olejem, balzámovým octem a přidáme olivy.
  • 4
    Tuňáka podáváme horkého se salátem z pečených paprik.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.