Tuňák s paprikou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
717 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
56 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukety a lilky nakrájíme na kolečka o tloušťce 1/2 cm. Papriky nakrájíme na 3cm kousky. V porcelánové misce smícháme olej, drcený česnek a chilli a do této marinády na 30 minut naložíme nakrájenou zeleninu. Poté necháme okapat a kousky opečeme z každé strany 4-5 minut na roštu potřeném olejem. Uchováme v teple.
  • 2
    Steaky potřeme olejem a opečeme na roštu 2-3 minuty z každé strany tak, aby střed zůstal růžový. Osolíme a opepříme a servírujeme s grilovanou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.