Tuňák s rýží
25 min.
Ingredience
- 250gramůTuňák v oleji
- 250gramůRýže dušená
- 100gramůMajonéza
- 2kusyRajčata
- 50gramůOlivy černé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 0,25kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
29 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rybí maso rozebereme na kousky a dáme do mísy s rýží. Přidáme majonézu, omytý a natrhaný salát, nakrájená rajčata a nasekané olivy. Osolíme, opepříme a dobře promícháme.
- 2Směs namačkáme do formy a vychladíme.
- 3Po vychlazení vyklopíme obsah formy na mísu a ozdobíme nakrájenými uvařenými vejci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.