Tuňák se soudečkovými rajčaty

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
17 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme ve větší míse česnek, polovinu limetkové šťávy, limetkovou kůru, 2 lžíce oleje a lžíci rozmarýnu. Přidáme porce tuňáka a obalíme důkladně v připravené směsi. Zakryjeme mísu, vložíme do lednice a marinujeme 30 minut.
  • 2
    Na 220 stupňů předehřejeme troubu.
  • 3
    Do ohnivzdorné mísy dáme rozkrojená rajčata a nakrájenou cibuli a zbylý rozmarýn. Pokapeme olejem, osolíme a opepříme. 20 minut pečeme zeleninu, dokud nezměkne a nezhnědne.
  • 4
    V grilovací pánvi osmahneme dozlatova tuňáka.
  • 5
    Pokapeme zbylou limetkovou šťávou a podáváme s rajčaty a cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.