Tuňák se špagetami
30 min.
Ingredience
- 400gramůTuňák v oleji
- 60gramůCibule
- 60gramůKapie
- 1lžíceRajčatová pasta
- 60mililitrůVíno bílé
- 1lžícePepř černý mletý
- 2lžícePetržel - nať
- 60gramůOlivy černé
- 50gramůProtlak rajčatový
- 500gramůŠpagety, Makarony
- 30gramůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
12 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rozpálíme v pánvi olej z tuňáka a během 3-4 minut v něm necháme změknout cibulku, kapii a česnek. Přidáme rajský protlak, pastu a víno, vše vaříme další 3-4 minuty.
- 2Do omáčky přisypeme tuňáka a za občasného míchání vaříme 4-5 minut. Špagety uvaříme v hrnci s osolenou vroucí vodou podle návodu.
- 3Špagety zalijeme omáčkou a vše důkladně promícháme. Ozdobíme petrželkou, olivami a drceným černým pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.