Tuňák se špagetami

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
12 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme v pánvi olej z tuňáka a během 3-4 minut v něm necháme změknout cibulku, kapii a česnek. Přidáme rajský protlak, pastu a víno, vše vaříme další 3-4 minuty.
  • 2
    Do omáčky přisypeme tuňáka a za občasného míchání vaříme 4-5 minut. Špagety uvaříme v hrnci s osolenou vroucí vodou podle návodu.
  • 3
    Špagety zalijeme omáčkou a vše důkladně promícháme. Ozdobíme petrželkou, olivami a drceným černým pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.