Tuňákové burgery
15 min.
Ingredience
- 600gramůTuňák obecný
- 8gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 30mililitrůOlej olivový
- 4plátkyChléb celozrnný pšenično-žitný
- 2stroužkyČesnek
- 20mililitrůOlej olivový extra panenský
- 200gramůRoketa
- 100gramůRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
494 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
21 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
683 mg
Postup přípravy
- 1Porce tuňáka potřeme olejem, osolíme, opepříme a grilujeme 5 minut z každé strany. Na poslední minuty přidáme na gril plátky chleba. Opečený chléb potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme olejem, vložíme plátek tuňáka a ozdobíme listy rokety a plátky rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.