Tuňákové koláčky
20 min.
Ingredience
- 1šálekStrouhanka
- 200gramůTuňák v oleji
- 60gramůMáslo čerstvé
- 4lžičkyPažitka
- 500gramůBramborová kaše
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 500mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1516 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
147 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z ryby odstraníme kosti a kůži a maso natrháme na menší kousky, spolu s máslem a nasekanou pažitkou je přimícháme do hotové instantní kaše, ochutíme směs citronovou šťávou a okořeníme. Vytvoříme koláčky, obalíme je ve vejci a strouhance a usmažíme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.