Tuňákový salát se zeleninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
11 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka necháme dobře okapat.
  • 2
    Papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen, nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli oloupeme, očistíme, nakrájíme na tenké proužky. Mrkev oloupeme, podélně rozpůlíme, rozkrojíme na čtvrtiny a nakrájíme na nudličky.
  • 3
    Salát omyjeme a natrháme na kousky.
  • 4
    V salátové míse smícháme salát, petržel, mrkev, papriku a cibuli s olivovým olejem a citronovou šťávou. Vše osolíme a opepříme.
  • 5
    Tuňáka opatrně vmícháme do salátové směsi. Salát rozdělíme do misek, ozdobíme pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.