Turecký mletý steak

45 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a jemně umeleme. Osolíme, okořeníme, promícháme a zformujeme do 2 steaků. Maso necháme v chladu 30 minut uležet.
  • 2
    Očištěné papriky nakrájíme na kolečka, rajčata na plátky.
  • 3
    Steaky opečeme v horkém oleji po obou stranách, přendáme je na nahřáté talíře a obložíme kolečky papriky, plátky rajčat, zakapeme olejem, octem a ozdobíme snítkou rozmarýnu.
  • 4
    Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.