Turecký mletý steak
45 min.
Ingredience
- 250gramůKrůtí maso
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaSaturejka
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 2kusyRajčata
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 2kusyRozmarýn čerstvý
- 3lžíceOlej stolní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky a jemně umeleme. Osolíme, okořeníme, promícháme a zformujeme do 2 steaků. Maso necháme v chladu 30 minut uležet.
- 2Očištěné papriky nakrájíme na kolečka, rajčata na plátky.
- 3Steaky opečeme v horkém oleji po obou stranách, přendáme je na nahřáté talíře a obložíme kolečky papriky, plátky rajčat, zakapeme olejem, octem a ozdobíme snítkou rozmarýnu.
- 4Podáváme s chlebem nebo s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.