Turecký salát
40 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 40gramůKapary sterilované
- 10gramůOlej olivový extra panenský
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 100gramůOkurky nakládané
- 200gramůFilé z aljašské tresky
- 40gramůSalát hlávkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
8 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Cukr
835 mg
Postup přípravy
- 1Filé udusíme a necháme vychladnout.
- 2Potom maso nakrájíme na malé kousky, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, na nudličky nakrájený hlávkový salát, kapary a natvrdo uvařené, nakrájené vejce.
- 3Vše zakapeme olejem a zalijeme marinádou z oleje, octa, pepře a soli. Salát ozdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.