Turecký těstovinový salát

40 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
60 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout. Potom je nasypeme do mísy a přidáme rozčtvrcená rajčata, nastrouhanou cuketu, nakrájenou cibuli a olivy.
  • 2
    Humus, bílý jogurt, olivový olej, česnek a citronovou kůru rozmixujeme na hladkou kaši, přidáme sůl a pepř a ještě krátce mixujeme.
  • 3
    Salát pokapeme zálivkou, přidáme petrželku a zamícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.