Tvarohový dip s rukolou

15 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
83 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
814 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vody a tvarohu umícháme hladký krém. Krém výrazně ochutíme solí a pepřem, přidáme nastrouhanou citrónovou kůru z půlky citrónu. Ze stejného citrónu vymačkáme šťávu, přidáme med a vmícháme do tvarohu společně s prolisovaným česnekem.
  • 2
    Rukolu přebereme, omyjeme, osušíme, nasekáme. Rajčata omyjeme, rozpůlíme, zbavíme se semínek. Dužinu nakrájíme na malé kostičky a s rukolou vmícháme do tvarohu. Dip přikryjeme a uložíme asi na 30 minut do chladu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.