Tvarohový nákyp s kyselým zelím

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
29 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
15 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme těsto: do vhodné nádoby vložíme tvaroh, přidáme crème fraiche, vložíme 5 žloutků. Suroviny promícháme, vmícháme jemně nastrouhaný sýr, dochutíme sójovou omáčkou, solí, pepřem, nakonec vlijeme koňák. Pečicí formu vymažeme máslem, vložíme do ní půlku připraveného těsta.
  • 2
    Příprava náplně: ve větší pánvi na másle osmahneme na plátky pokrájenou cibuli, přidáme na malé kousky nakrájené uzené maso. Nakonec vložíme na tenká kolečka rozkrájený česnek a okapané kysané zelí. Chvilku podusíme, osolíme, přimícháme kečup a stáhneme ze sporáku.
  • 3
    Hotovou náplň rozložíme na těsto v pečící formě.
  • 4
    V misce rozmícháme jogurt, vejce, sůl, pepř, přidáme drobně krájený pórek, majoránku a nalijeme na povrch surovin.
  • 5
    Naplněnou pečící formu vložíme do trouby. Při 200 stupňové teplotě pečeme 40 - 45 minut.
  • 6
    Hotový nákyp nakrájíme na úhledné porce. Pokládáme je na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.