Tykev dušená s rajčaty

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
118 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, neoloupané mladé tykve nakrájíme na kostičky a vložíme do kastrolu. Přidáme oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, přisypeme nasekanou petrželku, jemně nakrájený česnek, osolíme a opepříme. Přilijeme olej a lžíci vody. Pod pokličkou dusíme bez míchání na mírném ohni doměkka, občas jen potřeseme kastrolem.
  • 2
    Podáváme jako hlavní chod s chlebem nebo jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.