Tykev po řecku

50 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou tykev nakrájíme na hranolky. Oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji, vmícháme spařená, oloupaná a na kousky nakrájená rajčata, tykev, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Podle chuti osladíme a okyselíme.
  • 2
    V hotovém pokrmu má být všechna tekutina odpařená.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.