Tyrolské roštěnky

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso rychle opečeme na sádle na pánvi a vyjmeme. Část sádla si necháme na osmažení cibule.
  • 2
    Ve výpeku osmahneme nasekanou petrželku, česnek utřený se solí a oloupaná, na dílky nakrájená rajčata. Podlijeme trochou vody a chvíli podusíme. Nakonec přidáme kousek másla a jen prohřejeme.
  • 3
    Cibuli nakrájíme na kolečka, která jednotlivě osmažíme na sádle.
  • 4
    Při podávání polijeme roštěnky připravenou směsí a obložíme je kolečky osmažené cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.