Tyrolské roštěnky
35 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 3kusyRajčata
- 1hrnekVoda pitná
- 20gramůMáslo čerstvé
- 2stroužkyČesnek
- 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso rychle opečeme na sádle na pánvi a vyjmeme. Část sádla si necháme na osmažení cibule.
- 2Ve výpeku osmahneme nasekanou petrželku, česnek utřený se solí a oloupaná, na dílky nakrájená rajčata. Podlijeme trochou vody a chvíli podusíme. Nakonec přidáme kousek másla a jen prohřejeme.
- 3Cibuli nakrájíme na kolečka, která jednotlivě osmažíme na sádle.
- 4Při podávání polijeme roštěnky připravenou směsí a obložíme je kolečky osmažené cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.