Tzatziky s bílou ředkví a olivami

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
591 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku oloupeme, podélně rozkrojíme a vyjmeme semena a měkký střed. Okurku nakrájíme na malé kostičky. Oloupeme a hrubě nastrouháme také bílou ředkev.
  • 2
    Zeleninu vložíme do velké mísy zakapeme olejem a promícháme. V další nádobě rozšleháme jogurt s vodou, přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a ocet a vše důkladně prošleháme. Směs vlijeme do mísy se zeleninou, důkladně promícháme a dáme na 1 hodinu vychladit.
  • 3
    Před podáváním zdobíme nakrájenými kolečky černých oliv.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.