Uhlířské špagety

25 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
25 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
46 mg
Cukr
343 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a prolisujeme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Sýry nastrouháme najemno. Vejce rozklepneme a rozšleháme, dochutíme pepřem a solí.
  • 2
    Do hrnce s osolenou vařící vodou dáme vařit špagety. Uvařené špagety scedíme a necháme okapat.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo a osmažíme v něm nakrájenou slaninu a prolisovaný česnek. Pak do pánve přidáme uvařené okapané špagety, přilijeme rozšlehaná vajíčka a polovinu nastrouhaných sýrů a mícháme, dokud se vejce nezačnou srážet. Pak přisypeme zbylé nastrouhané sýry a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.