Úhoř ve vývaru

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
49 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kořenovou zeleninu do očistíme, opereme a nadrobno nakrájíme. Rybí vývar s bílým vínem dáme vařit, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, drcený česnek, zeleninu a koření. Osolíme a přidáme ocet a tymián.
  • 2
    Úhoře očistíme, vyfiletujeme a přidáme do hrnce. Společně necháme táhnout přibližně 10 minut.
  • 3
    Nakonec všechno dochutíme mletým kardamomem a hřebíčkem.
  • 4
    Pokrm zahustíme jíškou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.