Ústřice po provensálsku

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
31 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej vlijeme do velké pánve, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na malé kostičky pokrájenou papriku, rajčata, kousky celeru, nadrobno nasekaný česnek a za stálého míchání cca 5 minut zprudka orestujeme.
  • 2
    Vložíme ústřice, přilijeme víno, vmícháme nasekané bylinky a ochutíme solí a pepřem. Zakryté dusíme, dokud se lastury neotevřou.
  • 3
    Hotové rozložíme na misky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.