Uzenáči s rýží

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
683 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
50 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařenou rýži promícháme s 50 g másla a s oloupanou, jemně nasekanou cibulí, podušenou na kousku másla. Směs osolíme a opepříme.
  • 2
    Uzenáče vykostíme, zbavíme kůže a nadrobno nakrájíme. Vložíme do kastrolu na 1 lžíci másla a několik minut pečeme.
  • 3
    Zapékací mísu vymažeme zbylým máslem, na dno urovnáme vrstvu rýže, poklademe uzenáči a zakryjeme rýží. Vše zalijeme rozkvedlaným vejcem a posypeme nastrouhaným sýrem a strouhankou.
  • 4
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě dorůžova.
  • 5
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.