Uzenina s rajčaty a olivami
20 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 6kusůAnčovičky konzervované
- 2lžíceKapary
- 125gramůOlivy zelené
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 8plátkůChléb pšeničný (bílý)
- 1lžíceBalsamico ocet
- 175gramůSalám Lovecký
- 1hrstBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
33 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Na stejné díly nakrájíme rajčata, postříkáme je balsamikovým octem, osolíme a opepříme a dáme stranou.
- 2Ančovičky pokrájíme na menší kousky - velikost menší než olivy.
- 3Do každé olivy vsuneme kousek ančovičky a kapary.
- 4Na talířích urovnáme plátky uzeniny společně s rajčaty, plněnými olivami a listy bazalky. Lehce pokapeme olivovým olejem.
- 5Podáváme s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.