Uzenina s rajčaty a olivami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
33 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na stejné díly nakrájíme rajčata, postříkáme je balsamikovým octem, osolíme a opepříme a dáme stranou.
  • 2
    Ančovičky pokrájíme na menší kousky - velikost menší než olivy.
  • 3
    Do každé olivy vsuneme kousek ančovičky a kapary.
  • 4
    Na talířích urovnáme plátky uzeniny společně s rajčaty, plněnými olivami a listy bazalky. Lehce pokapeme olivovým olejem.
  • 5
    Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.