Uzený losos s citronovou omáčkou

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1345 kcal
Bílkoviny
167 g
Tuky
54 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
30 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme fazolky a saturejku, fazolky nakrájíme na kousky a obojí přelijeme horkou osolenou vodou a vaříme asi 20 minut doměkka.
  • 2
    V hrnku rozpustíme máslo. Do misky vložíme žloutky, citronovou kůru a šťávu, špetku soli, pepř a 2 lžíce vody. Misku ponoříme do vodní lázně a šleháme, až krém zhoustne. Potom po kapkách přimícháme tekuté máslo a nakonec přidáme tabasco.
  • 3
    Fazolky slijeme a odstraníme saturejku. Lusky upravíme na talíře a přidáme po dvou plátcích uzeného lososa. Přelijeme je citronovou omáčkou a ozdobíme meduňkou.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.