Vajíčková pomazánka
10 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůMáslo pomazánkové
- 50gramůSýr Lučina - termizovaný
- 50gramůSardelová očka
- 1špetkaSůl
- 20gramůKapary sterilované
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
302 mg
Cukr
523 mg
Postup přípravy
- 1Lučinu utřeme s pomazánkovým máslem, přidáme jemně nasekaná, vařená vejce, očka, kapary, pažitku, hořčici, sůl a pepř. Podáváme na pečivu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.