Vajíčkový salát s brambory

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
21 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, nakrájíme nadrobno. Brambory uvaříme ve slupce, scedíme, oloupeme a pokrájíme na kostičky. Okurku nastrouháme nahrubo, petrželovou nať a pažitku nasekáme nadrobno. Cibuli krájíme na jemno.
  • 2
    V míse umícháme kysanou smetanu s hořčicí, solí a majonézou. Do zálivky vmícháme brambory, okurku, petrželovou nať, vejce. Salát lehce zamícháme a servírujeme zasypaný pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.