Vajíčkový salát s jarní cibulkou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
32 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
786 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Natvrdo vařená, vychladlá vejce oloupeme a nakrájíme na větší kostičky. Jarní cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Z majonézy a zakysané smetany umícháme v misce zálivku, dochutíme ji solí, pepřem a špetkou kari koření. (Můžeme přidat i kapku octa nebo citronové šťávy.) Promícháme s vejci a nasekanou cibulkou, posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou a salát můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.