Vajíčkový salát s jarní cibulkou
15 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 100gramůCibulka jarní
- 75gramůZakysaná smetana
- 100gramůMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKari koření
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
32 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
786 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Natvrdo vařená, vychladlá vejce oloupeme a nakrájíme na větší kostičky. Jarní cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno.
- 2Z majonézy a zakysané smetany umícháme v misce zálivku, dochutíme ji solí, pepřem a špetkou kari koření. (Můžeme přidat i kapku octa nebo citronové šťávy.) Promícháme s vejci a nasekanou cibulkou, posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou a salát můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.