Vajíčkový salát se zeleninou a sýrem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
28 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme ve vodě natvrdo, necháme zchladnout, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Brambory uvaříme ve slupce, scedíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Sýr nastrouháme nahrubo, všechnu nakládanou zeleninu scedíme a necháme okapat, není-li nakrájená, nakrájíme ji na nudličky (kromě hrášku). Cibuli nakrájíme najemno, okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky, petrželovou nať posekáme nadrobno.
  • 2
    V míse umícháme majonézu s hořčicí, solí, pepřem a kysanou smetanou. Do zálivky vmícháme všechnu zeleninu a sýr. Salát lehce zamícháme a servírujeme zasypaný petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.