Vánoční zelňačka

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
27 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lák z kysaného zelí vylijeme do hrnce, přidáme cukr, houby, česnek, bobkový list, maso a vaříme asi 40 minut. Když je maso uvařené, vyndáme ho z hrnce, nakrájíme na kostky a necháme stranou.
  • 2
    Smetanu smícháme s moukou, vylijeme do hrnce, zahustíme polévku, dáme zpátky nakrájené maso a necháme projít varem.
  • 3
    Nakonec dochutíme solí, pepřem a přidáme nadrobno nasekanou petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.