Vařená bachně (treska)

50 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
28 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu naporcujeme na podkovy, vložíme do hrnce s vodou, přidáme posekanou petrželku, tymián, bobkový list, cibuli, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Přivedeme k varu, vaříme přibližně 30 minut. Po 15 minutách vaření přidáme pokrájené brambory, aby se treska i brambory dovařily současně.
  • 2
    Scedíme, vývar použijeme na polévku, rybu s bramborami podáváme samostatně. Přelijeme rozpuštěným máslem, do kterého jsme přimíchali nadrobno pokrájené vařené vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.