Vařená cizrna s chorizem

180 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1296 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
60 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu necháme přes noc máčet ve studené vodě. Poté vodu slijeme, dáme do hrnce novou, vše uvedeme k varu. Vaříme 30 minut. Opět slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Cibuli a česnek oloupeme a společně s omytým pórkem pokrájíme na drobné kousky. Olej rozehřejeme a necháme na něm osmahnout cibuli s česnekem a pórkem.
  • 3
    Přidáme pokrájená rajčata, cizrnu, protlak, vývar, koření, bylinky.
  • 4
    Vše osolíme a opepříme. Uvedeme k varu a zakryté vaříme 120 minut.
  • 5
    20 minut před koncem varu vmícháme chorizo pokrájené na kolečka a nasekaný koriandr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.