Vařené hovězí maso s bramborami a fazolkami

165 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
12 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali celý pepř a kousek cibule. Vaříme dvě hodiny. Uvařené maso rozkrájíme a umeleme na strojku.
  • 2
    Očištěnou cibuli pokrájíme na kolečka a brambory na plátky.
  • 3
    Do hrnce na dno položíme brambory, na ně kolečka cibule, pak fazolky a na fazolky rozprostřeme mleté vařené maso. Vše zalijeme vývarem z masa, přidáme lžíci másla, nadrobno pokrájenou pažitku, hrnec přiklopíme a dusíme na mírném ohni 40 minut.
  • 4
    Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme posekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.