Vařené hovězí maso, zapečené rajčata se sýrem

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
39 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a uvaříme do měkka v hrnci s vodou, do níž jsme vložili cibuli, bobkový list, sůl i česnek.
  • 2
    Omytá rajčata rozpůlíme, naskládáme do máslem vymazaného pekáčku a posypeme oreganem. V mléce rozšleháme mouku, sůl, pepř a vejce. Směsí zalijeme rajčata, nakonec je ještě posypeme jemně nastrouhaným sýrem. Vložíme na 15 minut do horké trouby zapéct.
  • 3
    Měkké maso rozkrájíme na plátky a klademe na teplé talíře. Přidáme zapečená rajčata, sypeme nasekanou petrželovou natí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.