Vařené hovězí maso zapékané se sýrem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
28 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli dozlatova. Poprášíme lžící hladké mouky, znovu osmahneme a zalijeme vínem. Přidáme lžičku octa, přilijeme vývar a necháme vyvařit na polovinu. Osolíme, opepříme a mírně osladíme. Nakonec do omáčky vmícháme na plátky nakrájené okurky a olivy. Vařené hovězí maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a urovnáme do zapékací mísy. Zalijeme připravenou omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm zapékáme 8-10 minut v silně vyhřáté troubě. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.