Vařené mořské plody

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
784 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
32 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
12 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citrony přepůlíme.
  • 2
    Brambory oloupeme a přepůlíme, popřípadě rozčtvrtíme, pokud jsou příliš velké.
  • 3
    Připravíme si sáček s kořením – do malého plátýnka zabalíme veškeré koření a svážeme ho nití.
  • 4
    Vodu přivedeme k varu. Přidáme sáček s kořením, citrony, česnek (oloupaný, vcelku), bourbon, sůl, papriku a přivedeme k varu. Poté snížíme teplotu a vaříme 15 minut.
  • 5
    Přidáme brambory a kukuřici a vaříme 5 minut.
  • 6
    Přidáme klobásu, krevety, mušle a kraby a přivedeme k varu. Až se mušle otevřou, vaříme ještě 10 minut.
  • 7
    Vytáhneme koření, zeleninu a mořské plody.
  • 8
    Mořské plody podáváme s bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.