Vařené rigattoni s rajčaty

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí vodě spaříme rajčata. Oloupeme z nich slupku a odstraníme semínka. Dužninu pokrájíme na kostičky. Oloupeme cibuli a česnek. Nasekáme česnek s cibulí nadrobno. Rozmarýn s tymiánem také nasekáme nadrobno.
  • 2
    V pánvi si zahřejeme olivový olej a vložíme na něj cibuli s česnekem. Přidáme nasekaný rozmarýn a tymián a kousky rajčat. Osolíme, opepříme a dusíme, dokud směs nezhoustne.
  • 3
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu těstoviny rigattoni. Hotové těstoviny promícháme s podušenými rajčaty a před podáváním posypeme nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.