Vařené skopové maso s fazolkami

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
44 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostěné skopové maso nakrájíme na menší kostičky, cibuli pokrájíme nadrobno, slaninu na slabší nudličky. Česnek prolisujeme, petrželku posekáme a brambory pokrájíme na plátky.
  • 2
    Na pánev nasypeme slaninu, zahříváme, až pustí tuk. Přiložíme maso, krátce orestujeme a přisypeme cibuli, česnek, podlijeme vodou, přidáme fazolky, petrželku, sůl, pepř, pánev zakryjeme a vaříme na mírném ohni hodinu.
  • 3
    Po hodině vsypeme brambory a ještě povaříme 10 minut.
  • 4
    Podáváme v hlubokých talířích s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.