Vaření šneci

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme pánev, na které rozpustíme máslo. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a pokrájíme na plátky. Cibuli i česnek vložíme na rozpuštěné máslo a zarestujeme.
  • 2
    Přidáme naložené šneky. Pokud nemáme šneky naložené, připravíme hrnec s osolenou vodou a společně s kořenovou zeleninou (mrkev, petržel a celer) a česnekem a cibulí je uvaříme. Pak směs osolíme, opepříme a přisypeme jemně nasekanou petržel. Chvíli ohříváme.
  • 3
    Rohlíky rozkrájíme na kolečka a šneky naklademe na ně. Spíchneme párátkem a ozdobíme salátem polníčkem. Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.