Vaudské brambory s pórkem

65 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
4 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
12 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a mrkev oloupeme a nakrájíme na plátky, vložíme do mísy a přidáme na kousky nakrájený pórek, nasekanou petrželovou a celerovou nať. Osolíme, opepříme, vmícháme trochu muškátového oříšku. Přemístíme do kastrolu a zalijeme bílým vínem a vývarem tak, aby byla zelenina ponořená. Dusíme zakryté na mírném ohni asi 45 minut, občas promícháme. Podáváme teplé

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.