Veganská rýže s dýňovou omáčkou

120 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Směs avokádového oleje a mouky opékáme na velmi mírném plameni 30 minut do hněda. Pozor, ať se mouka nepřipálí!
  • 2
    Poté přidáme zeleninu, kterou jsme si v mezičase připravili: cibuli a papriku nakrájené velice na jemno a utřený česnek. Až je zelenina měkká, přidáme i mletou papriku, oregano, tymián, sůl, pepř a kajenský pepř.
  • 3
    Vše zalijeme vodou. Přidáme i dýni nakrájenou na kostičky a veganskou klobásu. Povaříme 20 minut.
  • 4
    Rýži uvaříme podle návodu. Rozdělíme ji do osmi mističek a zalijeme dýňovou omáčkou. Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.