Veganské krémové rizoto s houbami

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
10 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby nakrájíme na plátky.
  • 2
    Šalotku nakrájíme na jemno, česnek utřeme. Smažíme je na olivovém oleji doměkka. Poté přidáme houby a smažíme další minutu. Vmícháme rýži a promícháme a poté přidáme ocet. Zalijeme trochou vývaru a přivedeme k varu. Snížíme teplotu a vaříme 30 minut, vývar přiléváme vždy, když se vsákne.
  • 3
    Do hotového pokrmu přidáme lahůdkové droždí a promícháme. Osolíme a opepříme podle chuti.
  • 4
    Podáváme posypané petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.